Vores hjertestarter har været i brug

Vores hjertestarter har været i brug. Den blev hentet af en hjerteløber natten til d. 6. 4. 2021, som følge af formodet hjertestop. Dette fik jeg besked om d. 8. 4. 2021 fra Trygfondens hjerteløber projekt pr. mail.

Hjertestarteren er leveret tilbage uden elektroder, fordi elektroderne har været i brug. Vi får ikke noget at vide om, hvordan patienten har det. Vi kan kun ønske patienten god bedring.

Der er bestilt nye elektroder, og når jeg har elektroderne, bliver hjertestarteren sat tilbage i varmeskabet. Herefter melder jeg tilbage til Trygfondens hjertestarter projekt, at hjertestarteren er klar til brug. De sørger så for, at hjertestarteren igen kan ses på www.hjertestarter.dk kortet.

Region Sjælland yder økonomisk hjælp til genkøb af elektroder og evt. batterier. Det vidste jeg ikke og blev derfor glædelig overrasket.

Med venlig hilsen
Jørgen Sønderbæk
Grundejerforeningen Kongsmark Strand

Skriv et svar

Rul til toppen